Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativiteten

Distraktion,
det jag behöver,
för att kunna skapa.
Enda gången orden kommer,
bara flyger in,
är när jag är upptagen,
disträ.
När jag förväntas göra annat.
Då är jag kreativ,
kreativast.
NU!




Fri vers av Hizzan
Läst 309 gånger
Publicerad 2012-09-20 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hizzan
Hizzan