Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dancing with Butterfly

maybe love is blind
doing things
you never imagined
of your mind
have you ever thought
you might have been seen
by stranger
in dawn
bright enough
not to hide
dancing with butterfly




Prosa av reza.hb
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-24 20:31



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
oändligt vackra
bilder strömmar
genom dina ord
2013-01-08

  Junitvillingen
Vacker dikt där slutraden blir det där lilla extra som lyfter dikten ännu ett snäpp högre:-)
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb