Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här med att vara människa är litet knepigt. Jag har alltid varit en hushållsrobot till för att utföra hushållstjänster. Att vara människa är att inbilla sig man har ett fritt val. Inbillning är förstås okej, men resten då?


Det värsta med att bli kysst och sånt...






Det värsta med att bli kysst
är att den andra försöker äta upp ens ansikte
vilket märks på det där nafsandet
på ens läppar och även övriga hud i samhället
som är jag.

Jag både avskyr och älskar samtidigt
exempelvis soffor, onsdagar, cykelturer
och bostongurka.
Just soffor är verkligen avskyvärda.
Det går att sitta i dem

ligga i dem och så
men när man verkligen är i behov av
en så har man ingen
eller så är den redan upptagen.
Fast eftersom jag oftast inte är i behov

av en så har jag inte färdigställt min soffa än.
Det som saknas med den
är någonstans att sitta i den.
Det kan förstås tyckas vara en brist
men sådana är vi människor. Bristiga.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-26 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP