Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- älska dig själv, därmed kandu älska sina medmänniskor...


JAG

Jag vill fly


från det trista


i livet


jag vill bygga en bro


en bro mellan oss människor


Jag vill trösta


alla ledsna


Jag vill ge


alla en framtidstro


Jag skullle vilja ge
allt det goaste i livet
För livet i sig självt - är vackert!!

Arlöv
Erna Frank


!




Fri vers av erna frank
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-26 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina ord - tänkvärt..
2012-09-26

    ej medlem längre
tänkvärt i en fin text!!
2012-09-26

  akseli
Det var fina tankar!
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust