Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är vakendrömmen intensiv, men är den mer intensiv än en nattlig mara?


Vad du drömde om den där natten i augusti har jag ingen aning om, men...







...själv drömde jag om en man
som uppfunnit det där hemliga
och ultimata vapnet Hitler
skulle vinna kriget med ungefär 1944
det var nog i juni skulle jag tro.

Jag försökte få till ett avslut
på drömmen men ju mer
jag försökte desto sämre gick det
sedan ringde telefonen och väckte mig
harhjärtat ur mardrömmens garn.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-28 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP