Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi träffas alltså under en eller annan föreställning i Globen under November. För att ni skall kunna känna igen mig kommer jag att ha min röda keps på mig hela kvällen. Gör godtyckliga radbrytningar i texterna ni skriver.


Tävlingen i luftapplåder drar igång igen i Stockholm i November i Globen.






Kan man tävla i att spela luftgitarr
borde man väl kunna tävla i att
applådera också?

Just den här tävlingen går ut på att så levande
som möjligt avgifva applåder så fort
de som uppträder har avslutat ett nummer.

Man skall alltså applådera, men applåden
får inte höras.

Handflatorna skall bara nästan mötas, där
i mitten i luften någonstans, precis
innan klappljudet uppstår.






***Kon i bild skänker dig som betraktare en tanke och den tanken är som följer. (Ja? Och hur gör ni då? Om ni tror att det bara är hundar som nyttjar the doggy style så tror ni fel. Även kor och helt vanliga tjurskallar använder sig av denna högst naturliga ställning.)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-28 20:42



Bookmark and Share


  poetryGirl
:-)
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP