Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på tal...

Ett föräldrapar från Alsacen
fick nyfiken fråga en krass en
varför sonen då
fick namnet Moses så
han skriker ju så in i vassen




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-01 10:02



Bookmark and Share


  ULJO
Bra som alltid
2012-10-03

  Lars Hedlin
HEHE
2012-10-02

  Ljusletaren
Där satt den ... bravo vännen/kram
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt