Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt Guds fred vakta hjärta och sinne. Bilden köpte jag i USA i bibelaffär.


Behärska världen idag.


Säg denna bön med mig högt nu:

Gud är större än jag tror.

Gud är närmare än jag tror.

Gud är mer engagerad än jag tror.

Gud är mer ambitiös än vad jag tror.




I det mäktiga Jesu namn:

Stå upp!

Sitt inte i dammet av era svårigheter.

Fokusera i dag på vad du har kvar,

inte vad du har förlorat ...




Du kan göra stora ting

med Jesus

som styrker dig

men

"Mig förutan

kunnen I

intet göra."

Johannes 15:5




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-10-02 04:52



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
Liksom Rheza fastnar jag för "fokusera i dag på vad du har kvar,
inte vad du har förlorat" Applåd
2012-10-13

  reza.hb
favoriten:
(fokusera i dag på vad du har kvar,
inte vad du har förlorat)
2012-10-10

  Maria T
Stora och mäktiga ord
2012-10-09

  mare VIP
Jesus är den STÖRSTE !
Han är den ende jag
ber till, Han som kallas
Kärlek ;)
2012-10-06

  HelenaW
Behövde jag höra idag! Tack!
2012-10-05

  Msann
Amen!
2012-10-04

    ej medlem längre
jag tackar
2012-10-03

  Lynx63 VIP
Värmer mitt hjärta med dina ord.
2012-10-02

  ResenärGenomLivet
Jag blir så uppmuntrad av dina ord...
2012-10-02

  Chawa VIP
Styrka och kraft!
2012-10-02

    maija tuori

Styrka och Guds kraft i dina ord ,gillar

2012-10-02

  Bibbi VIP
kaktusblomma.

Jag har bjudit in Gud i mitt hjärta och i och genom det utför vi verket tillsammans.

Varmaste tack för gensvar! //Bibbi
2012-10-02

    ej medlem längre
Mig förutan kunnen I intet göra....menas det individen själv? eller Gud?
Tror det är individen, bra talat i så fall, tycker jag.
2012-10-02

  Ljusletaren
Ljusa välmenade ord från en vän/kram
2012-10-02

  bittemi VIP
Starka rader!
2012-10-02

    ej medlem längre
styrka i dina ord ...
2012-10-02

  anits VIP
Det ligger kraft och styrka i dina ord
mycket fint skrivit
2012-10-02

  poetryGirl
bra
2012-10-02

  Eva Helene VIP
Förmedlar kraft och styrka - fint!
2012-10-02

    ej medlem längre
Nej, nog behöver vi Jesus!
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP