Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjärtan är ju det man har.


Rubrik

 

 

det lägger sig

sägs det

ovädret rusar över mitt huvud

jag hukar mig och småspringer bort.

mitt liv ska inte bli kort.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-02 21:05



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande läsnnig som vanligt från dig. Glädjande att till sig dina ord.
2012-10-03

  kerstin skriver VIP
en spännade dikt,
jag läser den i framåtanda, i blåsväder men det reder sig.
stark och stolt. ja, lite så.
fint!
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP