Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makas

 

 

Rund är loven i handflatan din

så mjuk emot höft

här finns knoppande vårens löfte

men ute där är det höst

 

Gammal är kroppen men längtan är mjuk

vi dansar över grönaste äng

man behöver inte vara vacker och ung

om man ligger i en älskande säng.

 

Min man, så vacker och skägget så grått

så hemtam rörelsen är

så sinnligt så kärligt att vi är två

det är den grunden i livet som bär.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-06 20:54



Bookmark and Share


  ULJO
Fin kärleks poesi
2012-10-08

    ej medlem längre
Livsmjuk
tvåglädje
2012-10-07

    ej medlem längre
Fint om livet å kärleken, mycket...
2012-10-06

    ej medlem längre
Innerligt.
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP