Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vävd

 

 

 

Jo, sa den avlövade

jag är bar och bark och naken

jag är avklädd inför allt

och aldrig någonsin har jag känt

 

att hösten i sig

i det gjordliga varma

dör överallt.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-06 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint!
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP