Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild utflykt

Tills dess att allt ljus slocknat
och eden falnat och malts till aska,
ska livet omformas sakta i ruset av en kanna vin
och örter.

Blir du varmare av mina ord eller tynar ditt liv sakta bort,
från ondskan som jagat dig sedan du var liten.
Alltjämt så vänder vi bladet framåt, till nästa kapitel
och nästa äventyr.
Jag hör bruset redan nu, kraftigare för var dag
och strax kommer vi dit.
Vägen leder inte bort, men framåt.
Du finns med på resan,
ja lunchkorgen är med, filtarna också.





Prosa (Novell) av ~Leonardo~
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-06 17:04



Bookmark and Share


  ~LillMarlene Landen~
Får en känsla av en något mödosam resa
som görs ska göras oavsett, only time will tell..
Gillar tankeverksamheten din text startar
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~