Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan tröttna...

En frågvis charkkund från Tvärskog
om och om igen samma fråga drog:
-Har köttet hängt då?
Kund sa: -Förslag från mig
ta oxsvans den har väl hängt länge nog...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-10 14:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fyndigt :)
2012-10-12

  Ljusletaren
Där satt den ... utomordenligt bra!
/kram
2012-10-10

  Ljusletaren
Där satt den ... utomordenligt bra!
/kram
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt