Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liknöjd=ointresserad


Yrkesskadad kanske

En begravningsentreprenör Fröjd
bjuds till en begravning, sa han är böjd
att tacka nej då
för det är faktiskt så
att han är just nu helt enkelt liknöjd




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-10 15:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
LIKA BRA SÅ......................
2012-10-12

  Ljusletaren
Du kan du ;.)
/kram
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt