Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men ibland fattas de oss...

Medans man är kvar här på Jorden
ja just här uppe i sköna Norden
då ska man leka
med orden, ej tveka!
Det man mår bra av: DE GODA ORDEN!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-10 16:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De är en tillgång !


Mycket bra.
2012-10-16

  Irene Åberg
Hej.Ewa.
"SMART"
Hjärtas Snille Rika ORD.
På Vår Kära JORD.
Är så STOR,så STOR.
I.Åberg
2012-10-13

  ULJO
Kloka ord från en klok kvinna
2012-10-12

  Lars Hedlin
JA insiktsfull och bra! :)
2012-10-12

  Eva Helene VIP
Så sant - så även rubriken !
2012-10-11

  Tarantaran
Fint!
de goda ordens
jordmån..
den bästa växtplats
för alla barfotabarn
så in i Norden..som
i himmelen med..
antar jag ;)
2012-10-10

    ADI Nehlin
kloka ord
2012-10-10

  Ljusletaren
Bokmärkt ... bravo/kram
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt