Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts reaktion...

En resenär ifrån Paris
hon sa klart ifrån rakt och precis
hon far ej med reaplan
skall hon då ut ur stan
ska´de´va´ med flyg som inte köpts in för reapris...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-11 09:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2012-10-12

  Irene Åberg
Hej Ewa-Britt.Väldig-Reaktion!!
Reaplan håller inte vad de Lovar.
När de Flyger här Ovan.
Tur o Retur,kan de ej Lova.
Det Bästa är att gå hem o Sova.
I.Åberg
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt