Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på denna i konversation med en av poeterna här inne.


Dagens tanke 2012 10 31 - barnen och framtiden





Tänk vad barn kan göra för folksjälen.
De sägs vara framtiden
vilket stämmer bara till hälften.
Det sägs att framtiden
du kommer aldrig fram ti den.
Men barn är nåbara, då och då.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-31 18:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Framtiden finns först när du upplevt den

2017-10-31

  TrollTörnTrappan VIP
De mest nu-närvarande varelserna... intressant hur barnen för oss andra förefaller som framtid till hälften!! (och till hälften som vår egen tillbakalängtan?)
2017-10-31

  ULJO
Barn är det finaste som finns och på ålderns höst barnbarnen
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP