Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laga till som koka ihop!

En köksmästare ifrån Tönder
är mån om gäster många är bönder
söker då en kock
som då lagar allt ock
potatisen, som har kokts i sönder




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-14 08:13



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.Mäster-Kock.
Novis vid spis kan.
Laga mat han.
Jätte Gott Mos,utan att mosa här.
De blev mycke mos nu,ja bjuder alla,
som här är.I.Åberg
2012-10-15

  ULJO
Du kan då verkligen få till det
2012-10-14

  Tarantaran
Recept på den kocken ;)

eller på ditt sätt att
handskas med orden
så de inte smakar råa,
är sönderkokta; utan
perfekt smältande
i munnen, lagom
kokta
2012-10-14

  Lars Hedlin
Fyndigt som vanligt! kram
2012-10-14

    ej medlem längre
Den koken borde ha recept.


kram.
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt