Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samförstånd i höstregnet

Utanför stadens lilla affär
satt en pojke med hela famnen full av höstlöv
han höll i dem med andakt
och den stora svarta rottweilern
som satt bredvid verkade vakta allt allvarligt

regnet föll
tunt och menat

Vi log emot varandra då jag gick förbi
och för en enda sekund
hade vi samförstånd
den lille pojken ...hunden och jag

Nu är det höst
och nu samlar vi in
kärlek
färger och hopp.




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-15 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt och fint !
2012-10-15

  PPQ
Väldigt finstämt
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund