Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, vad svarar jag då...

Här har du staden
som dig omfamnar
så åker du hit i mycket gott
sällskap du hamnar!

För här finns folket som skiner
som likt solen ger vitaminer
och det genererar ju också fler glada miner.

Här finns vindlande gator, allér och gränder
och ursköna parker som stränder
och vart du dig än vänder
så får du som främling här: Fränder!

Det är en sådan vänlig miljö
i stan vid Vätterns sjö
för både Madame som Monsieur!

I tre månader har jag bott i Vadstena nu
vänner har besökt mig och sagt att: -Du!
Vi fattade inte vidden av allt det vackra du sa
om stan, men när vi såg den, vi fattade fullt ut
att du tagit ett så gott och rätt beslut! Och den är
så vacker och så fin och har allt man kan önska sig,
så vad säger du nu om vi flyttar upp till dig...



















Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-17 18:15



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa.EWA-Britt.
Ja.Vadstena är Bästa Staden här i sweden.
UNDERBAR HELT UNDERBAR NATUR o KULTUR och
ALLA TREVLIGA o HJÄLPSAMMA MÄNNISKOR.
Lyckan är Din nu när du i Vadstena bor.
Är det ingen som detta tror.
Åk dit och se.
så får ni se.
hur det är i denna Sköna Stad-Vadstena.
I.Åberg
2012-10-18

  Ezmeralda VIP
Härligt, jag har aldrig varit dit. Men genom dig har jag varit med på en tur!
2012-10-18

  Ljusletaren
Soliga vackra och menade tankar från solen själv :-)
Underbart skaladat om den plats som du har så kär/kram
2012-10-18

  Lars Hedlin
En bra skriven text....
2012-10-18

    ej medlem längre
Fint skrivet, verkar vara en underbar plats, kanske skulle svängt in där de gångerna jag åkt förbi avfarten...
2012-10-17

    ADI Nehlin
låter som en underbar liten stad..gläds för din skull..fint skaldat
2012-10-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Taran!
Ja så hade jag sagt:
Flyttar jag en gång
till blir det nog till:
Norrbottens Pärla:
***ÄLVSBYN***
****************
2012-10-17

  Tarantaran
Bra skrivet igen!
..jag vet vad du säger..
flytta till Vadstena, men
inte för min skull; för jag
kanske flyttar från staden
till en annan pärla till stad;
så ni kan flytta till Vadstena
för stadens skull, men inte
för min..och inte till mig! :)
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt