Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara gråt?

Det faller, tror jag

milliarders droppar i mina gömmor

vart och ett en levnad.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-19 09:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rikligt djup
lämnande utrymme
för läsaren
av efterklang
2012-10-20

    ej medlem längre
Flödande av verklighet.
2012-10-19

  Annika Persson
Verkligen vackert skriven!

det faller ut i intet
jag grät igår
2012-10-19

  Chawa VIP
Så fint...
2012-10-19

  aol
vackert vännen,
2012-10-19

    ej medlem längre
så vacker ...
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP