Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DUNKELBLÅ


Vemodet
gnolar
en blues

Skymningen
är dunkelblå

Dov
men njutbar
hörs tonen

Tryggt
vaggar sången
i dunkelt blått




Fri vers av sjungman
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-19 21:01



Bookmark and Share


  farbror zwed
Sökte på (bokstav- en) eau [å… Å] och fann ;
denna essay. Finner (…) ö – också, wow! ;
Men var är ä (Ä… æ, Ø) – egentlig- en? ;
En {1} ”farbror-zwed-fundering… °F” // ; – tydlig- en. ::.:… ;
@… wow… then: how-dy. :.::… ;
m… sommar, sommar. ;
°F – ånyo? M… tydlig- en. Then… gosub.5 etc.* //
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

sjungman
sjungman