Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvuren

 

 

som över rubrik skriven

Och så som purpurblad vilande

 

små små darande

 

mot det kalla

och mot

åter

 

liv som färdas

 

det är 

därför vi gråter

 

i det mörka när hösten famlar vårt

 

Så kom soliga dagarna och viljan hamrade mot stammarna

och vi sprang som den första lördagen i Maj och vi föll mot det kalla men varma i hjärtat och vi skrattade när vi dök genom lövhögarna

 

den där dagen vi gömde

i våra hjärtan

 

En del dagar hamnar så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-20 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP