Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånej...

En duktig biolog ifrån Marseille
en tös honom älskar ger en förgätmigej
vill ha svar på frågagåva
visst kunde han det genast lova
det han fick var ju helt enkelt en timotej...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-24 18:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skoj och vackert samtidigt!
2012-10-25

  Tarantaran
Roligt igen..!

jag kom att tänka
på ti amo tjej :)

då vet alla när de
får av sin käraste
en söt timotej, vad
det betyder..ja.:
jag älskar dig! tjejen

enkelt när man kan
italienska..så mycket ;)
2012-10-24

    ej medlem längre
Hehe. Fullträff.
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt