Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jubelklang i Ödeshög!

I kyrkan spelas gospel av ronnebybor inför tagen publik
präst ställer sig upp och säger: -Så skön, för oss så unik!
Ni kom från söder till norr och lär oss detta
vilken tur att ni sjöng och om den så väl berätta...
-Ja, sa körledaren, det är ju det vi har där: Söderns musik!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-25 10:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ett inre av regnbågsbilder infinner sig! :)
2012-10-25

  Tarantaran
Den här väckte musikbilder..
de är härliga att ha till texter! :)
Tack!
2012-10-25

  Ljusletaren
Låter njutbart och bra ordat/kram
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt