Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Äkta skånsk betlykta


Hallå vän

Hallå, vän,
nu är det snart
Halloween

eller som vi stundom säger här
Allhelgonahelgen

Om jag får välja
mellan bus och godis
väljer jag helst

 

 

 

 

 

"eller"




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-26 14:00



Bookmark and Share


  DEvert
Rolig dikt att läsa ! :D
2012-11-02

  Annika Persson
kul

om jag får välja
mellan två saker
bus eller godis

bus
2012-10-27

  lodjuret/seglare VIP
Finkänslig kompromiss
det vet man ju att viss
känsla för ord och sak
kan leverera juste smak
så texten slipper få diss
2012-10-26

  Drömfångare
Både rolig och smart :)
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP