Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Filibuster med läppglans


haIQ - i det närmaste

Skrattsalvor smörjer 

munlädret och underlättar

verbal diarré. 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-20 19:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilket fint självporträtt såväl text som bild här känns,
ibland är närheten till det egna jaget det som bränns,
nässlor kan vara både till nytta som nöje,
att skratta åt elände samt även löje,
kan tyckas tjänligt vilket likt varande överens...
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP