Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden stannar kvar


Saknaden blir inte större
men den finns kvar

den finns i mig
har hittat sin plats

ett tomrum
ämnat åt en ängel


















Övriga genrer av Tosca
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-26 15:02



Bookmark and Share


  aol
saknader blir så, brA SKALDAT VÄNNEN,
2012-11-10

  Wolf Wallström
För mig beskriver Du att betydelsefull saknad stannar kvar. Kan aldrig suddas ut.
2012-10-31

  Ninananonia VIP
Fina tankar...
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca