Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyser lång väg!

Ingen mask eller attityd
kan dölja kärleken för
hur man än förklär den
så förråder hållningen
på den, som bär den:
Att just där är den!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-26 20:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Uppenbart!
2012-10-28

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt och välskrivet! Ja, många lekar innebär ju att man går in i en roll; att man tar på sig en mask; förutom då, som du säger, i den käraste av dem alla.
2012-10-27

  Ljusletaren
Mycket bra skrivet/kram
2012-10-27

    ADI Nehlin
så sant, så sant
2012-10-27

    ej medlem längre
Den är bra! Jag behöver inte säga så mycket mer.
2012-10-26

  Tarantaran
Kloka sanningsord!
..hostan..och ursprunget
kan ju också vara svåra
att dölja..hörs bäst
när man öppnar
munnen för
att tala :)))
2012-10-26

  Osvalds_Dotter VIP
Kloka ord!
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt