Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jo jag såg i går.

 

 

lent, hur kallvinden faller

 

sa hon och buteljerade sommaren

en fråga, ett brutet löfte, en doft

och därsom allting vilade

blev orden till stoft

Hon flög  ut över

och himlar blev stadigt blå,

 

Änglar gör ju ofta så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-26 21:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Änglar är så flyktiga, tacka vet jag helgonen å Jesus!
2012-10-27

    ej medlem längre
kvinnor förstår mycket,
men män.........?
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP