Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oskar (min son) friade till Jennifer i Paris framför Eifelltornet hur romantiskt kan det bli?


Barn förlovat.

hjärtans små som binds samman

bortresta i Paris och förlovade

där

önskar er ur hjärtat allt gott

liv och mer liv därtill

skratt och gråt

och många förlåt

på vägen

och ett lycka till

är allt som jag vill




Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-26 23:41



Bookmark and Share


  walborg
Så fint att läsa och bilden är ömsint
2012-10-27

    ej medlem längre
Fint!
2012-10-27

  aol
vackert ömt gillas,
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP