Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Republiken närmar sig


Chris i kungahuset?

Förlovningkonstens simplifiering
i swenska kungahuset:
från ”det sa klick” till ”tihi”.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-10-27 17:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fantomen som barn brukar benämnas som Chris eller Kit. Kit kan också stå för ett set av någonting, dock inte en grupp av tennisspelare vanligtvis. Fantomen är ingen djungelkung, han bara är en sorts beskyddare, beskyddare, beskyddare...
2012-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag monarkist och rojalist. Det kommer jag alltid att vara.

2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP