Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en god ton, sen är man fast...

När musiken har tystnat
som man har hört
men om man väl lyssnat in
och den har en berört
så hänger den länge i en kvar
inte bara under stunden som var
för ekot av den
man ständigt med sig har...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-28 10:39



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej.Ewa-Britt.Javisst Skön-Musik.
Vad vore livet utan Skön-Musik,
inte glädje-rikt.
Musik är min Lycka.
Jag svävar högt i de Blå.
hör Sköna Toner Då.
I.Åberg

2012-10-30

  Ljusletaren
Klockrent sant!
/kram
2012-10-30

  Lars Hedlin
Forsatt in i själens djup med minnen som blir kvar
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt