Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stormens återsken

 

Novembermörkrets häxor
tjuter
i vinden

~~*~~

torra höstlöv
virvlar
och vrider
sig

~~*~~

likt
gårdagens
ekon

~~*~~

genom
nakna grenar
i silversken

  ~~*~~

allt
medan
månen sänker
sig

~~*~~

över
vintervikens
stilla vattenspegel

***




Fri vers (Fri form) av Stjärnöga
Läst 443 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-10-29 00:00



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker stämning
med en kontrast
i vinden och löven
och den stilla vattenspegeln
2013-01-24

  Ninananonia VIP
Naturligt vackert...
2013-01-20

  Larra
fint skrivet
2012-11-14

  Änglaögon
Vacker, både texten och bilden.
2012-11-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
mångudinnans färd får hjärtat at baxna
inför henne, inför Er, vi allom smultna

måne i pur färd
ljus av klar börd
2012-11-04

  DrZappa VIP
likt en vackert svartvit fotografi :-)
2012-11-04

  Blåbäret
Både snygg och bra
2012-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Din text passar väldigt bra till bilden...
2012-10-29

  Linda CH VIP
Spännande och vackra bilder du bjuder på!
2012-10-29

    ej medlem längre
så fin text.. gillar den
2012-10-29

    ej medlem längre
Vackert !!!
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga