Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första Väldskrigets


Fred i Versailles

Kränkning av Tyskland blev det
som eldade Tyskan in i det andra

Historien förtäljer att kränkning
är ett slut & en början till ny kränkning

Så varför tror vi att kränka är lösningen?
Romarna hade Pax Romana

Införliva dig eller dö!
Napolitanarna slängde ut Tyskarna

Under 4 dar efter ha kränkts
alla gör uppror även en maktlös

Slår Goliat om han kränks
historien upprepar sig

Lär vi oss något?
Staten kränker medborgaren

Medborgaren blir produkt av dess
utsatthet.. Terrorism skapas

Världen går i krig, 9/11, Palestina
Afghanistan, Irak..

I kärleken är kränkningen i mindre
format men lika letal

Varför inte börja med att aldrig kränka
den du kan kränka?




Prosa av Federico Romano
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-29 01:28



Bookmark and Share


  Annika Persson

bezüglich die Mauer/ am 09. November
2012-11-03

  Annika Persson
Frieden in Versailles

Das war die Verletzung von Deutschland die
Deutschland ins Andere gefeuert hat.

Die Geschichte berichtet von der Verletzung,
die ein Ende & ein Beginn einer neuen
Verletzung ist.

So warum glauben wir, dass eine Verletzung
die Lösung wäre?
Die Römer hatten Pax Romana.

Dich einverleiben oder sterben!
Die Napolitaner haben die Deutschen
'rausgeschmissen.

Diese vier Tage nach der Verletzung
machen alle Aufstand auch der Hilfslose

Schlägt Goliat ob er verletzt wird
die Geschichte wiederholt sich

Lernen wir uns etwas?
Der Staat verletzt die Staatsbürger

Der Staatsbürger wird ein Produkt davon
ausgesetzt gewesen sein...Daraus wird Terrorism gemacht.

Die Welt kommt zum Krieg am 09. 11,
Palesthina, Afghanistan, Irak.

In der Liebe ist die Verletzlung in geringerem Mass
aber genau so letal

Warum nicht damit anfangen denjenigen nie zu
verletzen, den du verletzen kannst.




2012-11-03

  SatansSon VIP
Det som är för jävligt ik stort kan också vara det i smått. Fint diktat om detta.
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano