Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh så enkelt!

Hur vet man att han från Långören
är den absolut bästa dansören
det hörs på hans namn
man är i dansares famn
han heter som alla vet Dan Sören




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-30 16:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den charmören
2012-11-01

  Tarantaran
Så elegant..dansant :)
2012-10-30

    Maria Malm
Verkar vara grabben hela Dan och långt in på natten!
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt