Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad sjutton gör jag för fel... Va?

När jag har skrivit en text
och sen klickar på "Förhandsvisa"
för att läsa den, när jag sen skall ta
tillbaka den för att publicera den, då
är den borta för alltid. Jag får aldrig tag
i den... Det har hänt förr och det hände nu...

Förra gången som denna hade jag skrivit en lång
text och det känns så hopplöst och trist att den
är borta...

Är det någon som kan berätta vad jag skall
göra för att slippa förlora texterna i tomma
luften... Jag blir så trött... Bortkastad tid igen!
Till absolut ingen nytta...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-30 17:18



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fy att det blir så.
Men vi fick bra tips av de andra här.
Jag kommer att skriva i word och kopiera/klistra in sedan.
2012-11-02

  Lars Hedlin
JA jag skriver i world först sen så korrigerar jag den i abc programmet sen kopierar jag och klistrar in här...
2012-11-01

  Ljusletaren
Skriv alltid dina texter i word plus spara ned dem i din egen dator.
Kopiera sen av texten där ifrån och klistra in här där du skriver dina saker.
Träna på att kopiera och fråga, fråga tills du får grepp om allt/kram
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt