Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina varmaste gratulationer och lyckönskningar går denna dag till Falketorp - i Östra Husby på Vikbolandet - där jag tillbringade mina somrar som barn i morföräldrahemmet och hos mostrar, morbröder och kusiner!


Kusin Anders 60 år.


Vi kom ifrån varandra i många år

genom livets olika omständigheter

men möttes på nytt vid en släktträff


Du gladde min yngsta dotter

Ni diskuterade Ert gemensamma

intresse av musiken förstod jag


Så bra att vi kan reparera

de många år som gått

och mötas på nytt


i samförstånd och glädje

Jag önskar Dig allt, allt gott

och Guds rika välsignelse!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-31 07:49



Bookmark and Share


  aol
ömt vackert skriftat Bibbi och berörande verligen,
2012-11-02

  anits VIP
En mycket varm och fin tillägnan
2012-10-31

  Ljusletaren
Men så kul för er båda ;.)¨
Hoppas att han har fått din fina dikt?
/kram
2012-10-31

  Eva Helene VIP
Fin tillägnan!
2012-10-31

    ej medlem längre
Fint Bibbi man måste hålla släkten kär!
2012-10-31

  Lynx63 VIP
HURRA OCH GRATTIS ANDERS

Så glad för din skull min vän
Vägar äro förunderliga
Vingslagen smeker
Duvorna sänder
Ett fång med
Rosor

2012-10-31

  ResenärGenomLivet
Det är aldrig för sent att börja om...skönt att mötas på nytt...
2012-10-31

  poetryGirl
Fint skrivet till kusinen
2012-10-31

    ej medlem längre
så fint, och vackert!!
2012-10-31

    ej medlem längre
varmt
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP