Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har nyligen börjat blogga, följ gärna med i min blogg på min egen resa, som varit tuff för många men svårast för mig. http://flickaundertvngsvrd.blogg.se/


Ångest

När Pulsen går upp och hjärtat slår oregelbundet
Kippar jag efter luft
Jag försöker andas normalt även om jag har gråten i halsen

Det gör ont i bröstet
Fruktansvärt ont
Jag trodde först jag hade fått hjärtinfarkt

Jag blir alldeles varm
Jag måste duscha för att kyla mig
Jag svettas och fryser på samma gång

 

Jag visste inte vad detta var för problem dom första åren
Idag vet jag att det kallas ångest
Jag vet nu vad det är
Men det är fortfarande lika svårt att hantera

Att leva med ångest - Ja det är ett helvette
Att leva utan ångest- Ja det skulle jag inte kunna hantera för jag är så van att ha det




Fri vers (Fri form) av RamonaB
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-16 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande..är din text
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

RamonaB
RamonaB