Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förstå mina texter rätt besök www.flickaundertvngsvrd.blogg.se


Dagen då . . .

Dagen då du skrek åt mig första gången
- Var jag 7år

Dagen då du hånlog åt mig
- Var jag 13år

Dagen då du lade all skuld på mig
- Var jag 13år

Dagen då du skrek på mig så jag grät
- Var jag 10år

Dagen då du sa att jag var dum
- Var jag 9år

Dagen då du trampade på mitt hjärta
- Var jag 12år

Dagen då du sa att du var rädd för mig
- Var jag 21år

Det var också dagen då jag ville säga att jag alltid varit rädd för dig käre mor men jag vågade inte, för jag visste att du skulle bli arg




Fri vers (Fri form) av RamonaB
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-07 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berör mig
2013-01-07

    ej medlem längre
berörande text..
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

RamonaB
RamonaB