Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på

På min bakgård låg vi 
du och jag
och blickade upp mot
det onåbara

svindlande var tanken
att kunna bli ett
sammanflätade utan 
avbrott 

våra händer sökte trevande
efter det där 
som kunde minska tomrummet
som fyllde oss båda

så vi delade med oss av varandra
en liten stund
i väntan på kärleken




Fri vers av Beyond Eternity
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-18 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beyond Eternity
Beyond Eternity