Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtråd

Ser mig i spegeln
Vill slå sönder tjejen som står där och glor på mig
Hon är bättre än förr
Men med samma självförakt
Klistrar på leendet och låtsas vara stolt med mod
Visar ett yttre som låtsas vara stolt
Men insidan skriker att jag är lika värdelös som tidigare
Du är bara så jävla snygg ett litet tag
Käkar taggtråd till frukost
Biter ifrån
Bara jag inte visar vad insidan känner
Den är rispad för evigt




Fri vers av Sis
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-20 23:25



Bookmark and Share


  novemberly
den gjorde ont, riktigt ont.
men jag måste säga, att jag känner igen mig.

fortsätt kämpa, min vän, det bor ett ljus inom dig.
2013-12-15

  DenRiktigaInsidan!
Bra men sorglig!
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis