Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klivet

Alla dessa husen av grå betong
Får mig att vilja kväva känslor som enbart hör hemma i en deppig sång
Var är färgen
Var är livet
Där ingenting är slitet
Ge mig modet att ta klivet




Fri vers av Sis
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-23 22:00



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, känner att du kan!
2020-04-23

  Max Poisé VIP
Tolkar det som viljan att vilja ta sig ifrån och iväg...bra ordval!
2020-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis