Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mucho amor


"Godnatt mitt hjärta. Min lille skatt. Du ska få sova för nu är det natt.
På med en filt, det är lite kallt. Vill inte du ska frysa mitt älskade allt.
Ser dig gäspa stort med en liten darr på din läpp. Du blundar och somnar på ett enda snäpp.
Dröm vackra drömmar min fine lille prins. Din mamma tackar gud varje dag för att du finns.
Sov gott! Sov gott.."

Mucho amor
?




Fri vers (Fri form) av Spanskablomman
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-22 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spanskablomman
Spanskablomman