Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja det är ju en helt annan sak...

En grann tös från skotska byn Milt
på styltorna hon sprang fram helt vilt
trosan sågs ju då
så män de skrek, fel så...
Hon sa, medtävlarna då i kilt...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-22 00:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra mycket bra
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt