Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och solen, det är du.

Jag bränner mig så lätt på din låga.

Den som brinner i ditt omedvetna.

Lockad av elden så sträcker jag ut mitt finger för att röra det okända.

Men mörkret vilar i ljuset.

Det vet jag.


Jag är snögubben, som blev kär i solen.

Och solen, det är du.




Fri vers av Viktor Nyhlén
Läst 181 gånger
Publicerad 2012-11-24 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktor Nyhlén
Viktor Nyhlén