Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häng med! Du kommer klara´t. Å tänk så mycket tid å pengar du sparar att ha till nått bättre.


Storsäljande svensk deckare x 372 - för dig som har bråttom.

Hen vrider sig skarpa signalen. Halsen raspig varmt kaffe pigg cigarett. Tonåring trygg doft rummet skilsmässa bråkig ömhet stänger dörren försiktigt.

Bilmotor hostar strilande regn mörka fönster. Lerig åker kurande uppfällda kragar tysta. Man kroppen redan stelnad 4 kulor huvudet ren avrättning. Chefen fårad butter nya rättsläkaren ung blond VI SKA TA HONOM hur vet vi att det är en han sa hen. Hamburgare duschar lugn cigarett. Smäll i dörren tonåring fy fan sova över äru helt dum eller.

Hen orolig sömn ny kropp stadsparken springer dit huvudet avhugget fastsatt på staty Christopher Polhem med huvudet avsågat VI SKA TA DEN JÄVELN hur vet vi att det är samma sa hen. Lika sa butter. Stationen uppgivet. Knull skrivbordet kanske skilsmässa flera cigaretter. Tonåring hem sent samtidigt tre kroppar fiskats upp dränkta Baltikum i hamnen. NÄ NU tror ni det kan va maffian sa hen. Strilande regn.

Hen röker trött registret bläddrar. Invandrargäng skrattar knuffar segregering tjyvsamhälle. Regnar dotter glad äter middag fiskpinnar. Dator natten.

Fax samtidigt tre strypta kvinnor förnamn på H Mariannelund Överkalix Simrishamn satanistsymboler. Första snön dalande flingor mamma sjuk hen till åldershemmet tonåring gråter. Hen till kollega ha sex. HAN LIGGER FÖRE OSS HELA TIDEN.

Nya spår mönster profilerare obducenter hacker journalister torr i munnen röda ögon. sms exet hur går det jo fast trött slutat röka fårad presskonferens. MYCKET FARLIG. Mera snö. Tonåring piercing navel ögonbryn näsa. Rasande hen ånger köper dyrare julklappar. Början förkylning många koppar kaffe.

Hem tomt tonåring hårfärgningsflaska följer svarta spår till lada mördare väntar skymt av dotter hen slag i huvudet vaknar bunden ovanför syrabad en revolver varje hand mot dotter och hen. Schäferhundar 23 skott kolleger hen och dotter gråter. Stationen motiv upplösning. Exet TV gråter.

Försvunnen Tasmanien predikant 7 skelett i grotta incest.

Flytta ihop kollega? Somnar följer cigarettrökens ringlor. /NEEEJ! stop rwd play/ Följer cigarettrökens ringlor somnar.

Snöar.

 

 




Prosa (Kortnovell) av flygia
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
enda saknade ordet: skottlossning
2012-12-31

  Aftonvännen
Läser bara första stycket i stressprotest
2012-12-29

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker detta underbara exempel på poetisk roman
2012-11-28

  Dufvenberg


Strålande!!
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia