Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1497797


Jeremy återvänder

 

Sitter i ett träd
mitt namn är Jeremy
och jag har återvänt
någonstans ifrån

jag ser in genom hennes
köksfönster
någon rör sig därinne
en kvinna jag vet om
ibland lägger hon ut
bröd

men inte idag
inte idag




Fri vers av Svartur Hrafn
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-09 13:53



Bookmark and Share


  Helena C.W.
Fin dikt, stackars Jeremy!!!
2012-12-10

  flygia
mycket bra

2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Svartur Hrafn
Svartur Hrafn