Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tre

Fire oh fire you who burns within my heart - Don't ever fizzle out and leave me.

Ice oh ice you who resides within my mind - Don't ever melt and make me cry.

Mountain oh mountain you who stands tall there by my side - Don't ever crumble down and crush what's left of me.




Övriga genrer av Berget
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-10 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berget