Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livet i klivet...

Jag träffade en bekant på stan här om dan...
Hon sa till mig att jag som är ensam
skulle jag inte ha en ny man...
Jag svarade att just nu har jag
fullt om med saker att göra
hinner knappt att tänka...

Men så klart om någon man
skulle falla över mig, då
vet man inte vad som händer...

Vad sa du till mig sa hon,
ÖVERFALLER DIG, så skall du
väl inte gå och tänka...

Nej sa jag, jag sa inte så
jag sa om någon man
faller över mig då...

Men sa hon det är väl samma sak...

Nej sa jag det är ju en juridisk stor skillnad...

Men sa hon till mig att jag borde bli politiker
som svänger bort ifrån ämnet, ändrar allt
till något annat...

Men sa jag det är ju du som faller bort ifrån ämnet...

Va, sa hon, typisk politikertanke skylla på andra...










Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-11 14:27



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Jag måste skratta åt denna dialog som ni hade.
Det har nog inte spelat någon roll vad du hade sagt som det verkar.
2012-12-11

  Ljusletaren
Men vad var det för stelbent typ som du träffade på *storskratt*
Man säger ju bara så?!?!
Fast en del människor förstår inte att många kan ha det bra ändå och behöver inte skaffa sig en ny partner med en gång eller aldrig.
Fortsätt med att vara du och är någonting meningen med det ... så händer det bara :-)
/kram
2012-12-11

  Lars Hedlin
JA du livet är en massa känslor..och en massa val..kram
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt